Pagina wordt geladen ...
youtube facebook Facebook

De reisbegeleiders 

Vakantievreugd heeft gemotiveerde reisbegeleiders die ieder jaar, samen met nieuwe reisbegeleiders, een gerichte training krijgen door gekwalificeerde trainers van onder meer MEE Drenthe.
 
Eén of twee reisbegeleiders zijn eindverantwoordelijk tijdens een vakantie. Deze reisbegeleiders zijn ervaren en deskundig. 
Van de medewerkers van Vakantievreugd krijgen zij alle noodzakelijke ondersteuning in de voorbereiding, afhandeling, en indien nodig, tijdens de uitvoering van de reizen.

 

KENNISMAKEN MET: Kimberley van der Zwaag - Reisbegeleider

reisbegeleider

Mijn naam is Kimberley van der Zwaag, ik ben 26 jaar oud en woon in Nieuwlande.

In het dagelijks leven werk ik als zelfstandig kinder- en jeugdbegeleider voor kinderen en jongeren met een ontwikkelingsachterstand en/of gedragsproblemen. Daarnaast ben ik een fanatiek voetballer en breng ik veel vrije tijd door in de buitenlucht; wandelen met onze hond in het bos of meehelpen op het melkveebedrijf van mijn man. Als het weer het niet toelaat om naar buiten te gaan, vermaak ik mij graag binnen met een goed boek of een spannende film.

Toen ik 5 jaar geleden voor mijn opleiding SPH studiepunten moest verzamelen, ging ik op zoek naar een organisatie die begeleide vakanties aanbood voor mensen met een beperking. Via de moeder van mijn beste vriendin kwam ik uit bij Vakantievreugd. 

Dat beviel zo goed dat ik het komende jaar al voor de 6de keer mee ga op reis. Ik ben al naar Giethoorn (2x) en Blokzijl en Zeegse (2x) geweest.Ik vind het erg belangrijk om mij in te zetten als vrijwilliger voor de doelgroep van vakantievreugd.

Het is voor ons ieder jaar weer de uitdaging om een nieuwe groep vakantiegangers een geweldige vakantie te bezorgen! We maken ieder jaar weer hele leuke en bijzondere dingen mee en komen terug met heel veel verhalen.
Ik zou niet kunnen zeggen wat mijn leukste herinnering is, het zijn er zoveel… Meegaan als begeleider voor vakantievreugd is echt een hele waardevolle ervaring en je doet de vakantiegangers er een groot plezier mee.

Mocht jij je afvragen of het ook iets voor jou is vrijwilliger te worden, dan raad ik je aan: gewoon doen!

 

Inschrijven nieuwsbrief

Door me in te schrijven voor de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyverklaring

algemene informatie & reisvoorwaarden | sitemap | contact | privacy | ontwerp dotsolutions